Wat is GOPO?

GOPO, de natuurlijke ontstekingsremmer


GOPO is een bijzondere stof die vrijkomt bij het drogen van rozenbottels. Wetenschappelijke studies tonen aan dat GOPO functioneert als een natuurlijke ontstekingsremmer bij reumatische klachten.

Werking

GOPO is een natuurlijke ontstekingsremmer. Het doorbreekt de cirkel van gewrichtsontstekingen en verlicht daardoor de pijn.

GOPO belemmert de groei van grote aantallen witte bloedcellen in het gewricht en vertraagt de productie van schadelijke vrije radicalen. Dit draagt bij aan verlichting van pijn en vermindert ontstekingen. Lees verder... 

Rozenbottels

 

Rozenbottel_12.jpg

GOPO is een van de inhoudsstoffen van de rozenbottel. De stof wordt geactiveerd door rozenbottels te drogen.

Rozenbottels hebben een wortelstelsel dat diep in de bodem doordringt. Dat zorgt ervoor dat de plant een grote verscheidenheid aan natuurlijke vitamines en mineralen kan bereiken en absorberen.

Lees verder ...

Het begin

Boer Erik Hansen uit Denemarken had veel last van artrose en was ontevreden over de behandelingen toen hij het advies kreeg rozenbotteljam te proberen.

Hansen was erg onder de indruk van de verlichting van zijn klachten en begon met het kweken van rozenbottels. In het begin nog op een paar vierkante meter, inmiddels op ruim 200 hectare.

Lees verder ...

Onderzoek

Kaj_2.jpg


Als er ooit veel onderzoek gedaan is naar een natuurlijke stof tegen reumatische klachten, dan is het naar GOPO.

Niet verwonderlijk, reuma is een erg veel voorkomende aandoening. Er is een belangrijke overeenkomst tussen al die studies: GOPO komt als krachtige ontstekingsremmer uit de bus.

Lees verder ...