You must install Adobe Flash to view this content.

Werking

GOPO is een natuurlijke ontstekingsremmer. Het doorbreekt de cirkel van gewrichtsontstekingen en verlicht daardoor de pijn.

GOPO belemmert de groei van grote aantallen witte bloedcellen in het gewricht en vertraagt de productie van schadelijke vrije radicalen. Dit draagt bij aan verlichting van pijn en vermindert ontstekingen.

Sommige witte bloedcellen zijn betrokken bij het ontstekingsproces doordat ze ontstoken gewrichten 'schoonmaken'. In grote aantallen kunnen deze cellen echter schadelijke vrije radicalen uitscheiden die de gewrichten verder beschadigen. Hoe meer de gewrichten ontstoken raken, hoe groter de aantrekkingskracht voor witte bloedcellen.

Pijnverlichting

GOPO is een krachtige antioxidant, een natuurlijke ontstekingsremmer en een rijke bron van vitamine C. Substantiële hoeveelheden GOPO kunnen alleen worden verkregen als de rozenbottels volgens een gepatenteerd droogproces worden gedroogd.

Er zijn meer dan 30 unieke wetenschappelijke studies naar deze stof. De uitgebreide onderzoeken tonen aan dat GOPO de opeenhoping van witte bloedcellen in gewrichten belemmert, waardoor de vicieuze cirkel van gewrichtsontsteking doorbroken wordt, en daardoor de pijn verlicht.

Het is afkomstig uit 100% pure en natuurlijke rozenbottels en draagt bij aan de symptomatische verlichting van pijn veroorzaakt door artritis, artrose, reumatoïde artritis en gewrichtspijn.

GOPO is hittegevoelig en gaat normaal bij het drogen verloren. Alleen door te drogen bij een constante, lage temperatuur blijft GOPO in grote hoeveelheden behouden en houdt het zijn werkzaamheid.

Voordelen

  1. Verlicht de pijn bij artritis, artrose en reuma
  2. Verhoogt de beweeglijkheid van de gewrichten
  3. Vermindert ontstekingen en zwelling van het gewricht
  4. Vermindert de symptomen van artrose in de handen
  5. Vergemakkelijkt slapen bij gewrichtsklachten
  6. Vermindert de symptomen van lage rugpijn